HAQQIMIZDA

Bakı Dövlət Universiteti (BDU) tərəfindən təşkil edilən və dəstəklənən “Bakı Dövlət Universiteti” jurnalları.

Həmyaşıdların nəzərdən keçirilməsi prosesi

Bütün materiallar orijinal, düzgün və mənalı olmasını təmin etmək üçün ən yüksək standartlara uyğun olaraq nəzərdən keçirilir. Göndərilmədən nəşrə qədər olan orta vaxt 3 aydır.

Nəşr tezliyi

Hər jurnal seriyası ildə bir cild nəşr edir. Tipik olaraq, bir cild dörd məsələdən ibarətdir. Görünür: Mart, İyun, Sentyabr və Dekabr. Bəzən xüsusi nömrələr də dərc olunur. Məqalələr qəbul edildikdən dərhal sonra dərc olunur.

Açıq Giriş Siyasəti

Bu jurnal, araşdırmalara sərbəst girişin daha geniş qlobal bilik mübadiləsinə töhfə verməsi prinsipinə əsaslanaraq məzmununa açıq girişi təmin edir.

Jurnallar məqalələri onlayn və ya elektron poçtla qəbul edir.

Jurnallar üç dildən hər hansı birində məqalələr dərc edir: Azərbaycan, İngilis və ya Rus

Müəlliflik hüququ 2021 BSU tərəfindən. Bütün hüquqlar qorunur.

SUBMIT MANUSCRIPT
Submit your manuscript and publish it with Baku State University Journals.
Submit >>
SIGN UP FOR EMAIL ALERTS
An email notification is an email sent to inform you about updates Baku State University Journals, like new issues, news, or scheduled events, etc.
Sign Up >>